تغییرات آموزشی در سالهای اخیر سرعت بیشتری دارد. پرسش اصلی این است که مراکز آموزش چگونه میتوانند با تغییرات هماهنگ شوند و یادگیرندگان و دانشجویان را برای آینده نامعلوم آماده سازند؟ چگونه مراکز آموزش میتوانند در دنیایی که اطلاعات تنها با یک کلیک در دسترس است، همچنان نقش مؤثری ایفا کنند؟ با ظهور هوش مصنوعی، این پرسشها بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است. با توجه به تأثیرات گسترده و فرصتهای بیشمار هوش مصنوعی، نظامهای آموزشی تحت فشار فزایندهای هستند تا محتوای آموزشی و شیوههای تدریسشان را بازبینی کنند.
کتاب هوش مصنوعی در تدریس و یادگیری؛ راهنمای مبتدیان با هدف بازاندیشی در آموزش در دوران هوش مصنوعی و انقلاب صنعتی چهارم تدوین شده است. هوش مصنوعی با قدرتی چشمگیر همه صنایع و بخشها را دگرگون میکند و آموزش نیز از این قاعده مستثنی نیست. این کتاب بررسی میکند که چگونه هوش مصنوعی میتواند فرآیند تدریس و یادگیری را در نظامهای آموزشی متحول کند. هدف اصلی کتاب، رفع ابهامات موجود درباره هوش مصنوعی برای استادان دانشگاه، مدرسان مدارس، دانشجویان و دانشآموزان و کمک به آمادهسازی مؤسسات آموزشی برای بهرهبرداری از این فناوری در تدریس و یادگیری است.
این کتاب بهصورت جامع نشان میدهد که چگونه هوش مصنوعی میتواند تدریس و یادگیری را بهبود بخشد؛ از پلتفرمهای یادگیری هوشمند تا آزمونهای طرح شده با کمک هوش مصنوعی. این اثر با ارائه اطلاعات کاربردی به مدرسان، فراگیران و مدیران، به مخاطبان خود کمک میکند تا درک بهتری از نقش هوش مصنوعی در فعالیتهای روزمره آموزشی داشته باشند.
این کتاب با شرح دقیق کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش میتواند رهبران آموزشی، طراحان برنامههای درسی، پژوهشگران و سیاستگذاران را آماده بازاندیشی در فرآیند تدریس، یادگیری و ایجاد محیطهای بهتر برای رشد یادگیرندگان میکند. خوانندگان این کتاب میتوانند همگام با پیشرفتهای سریع و نوآوریهای فنی در حوزه یادگیری پیشرفته شوند.
ویژگیهای کلیدی کتاب:
معرفی فناوریهای مختلف هوش مصنوعی: ارائه راهکارهایی برای بهبود فرآیند تدریس و یادگیری از طریق استفاده هوشمندانه از فناوری.
فناوریهای ساده و قابلدسترس: معرفی ابزارها و پلتفرمهای هوش مصنوعی که به مدرسان و فراگیران کمک میکنند تا به شکل موثرتری بیاموزند و آموزش دهند.
ایجاد درک عمیقتر از هوش مصنوعی: کمک به مدرسان و فراگیران برای بهرهمندی از فرصتهای جدیدی که فناوریهای هوش مصنوعی در اختیارشان قرار میدهد.
ارائه راهکارهای عملی: پیشنهاد روشهایی برای استفاده از هوش مصنوعی در تدریس و یادگیری به استادان، مدرسان، دانشجویان، یادگیرندگان و پژوهشگران.
آموزش مدرسان و یادگیرندگان معاصر: تبیین چگونگی بهرهگیری از هوش مصنوعی در راستای بهبود فرآیندهای یاددهی و یادگیری